PLANIFICA LA TEVA ESTADA A SITGES


Com? Avui ens hem aixecat amb ganes de continuar ajudant-vos, i, tant si vols vindre a Sitges (ens agradaria) com si vius aquí i vols viatjar, ens proposem fer més senzill l’estressant procés de planificació i preparació de les vacances. Les vacances són dies que comencem amb moltes ganes i, per tant, mereixen ser gaudides. Per fer-ho, hem de començar-les bé, des de l’inici. Els nostres consells:

ANTEL.LACIÓ: Triar el destí seria el primer pas, per tant, no podem deixar-ho per l’últim moment. Triar on volem anar ens facilitarà tot... i sobretot podrem estalviar alguns euros! Sitges té millor preu si la reserva d’hotel es fa amb antelació, igual que els vols des de qualsevol ciutat.

REVISIÓ: Be, ja tenim triada la destinació, ja tenim el mitjà de transport, ja tenim on dormir (recomanem sempre consultar directament a l’Hotel que més ens agradi, eviteu pàgines web o agències de viatge, qualsevol gestió directa és més fàcil), què ens falta? Res, però revisar els correus electrònics, les dates, les condicions, etc., ens estalviarà disgustos i ens permetrà estar molt més tranquils davant qualsevol imprevist. Una còpia de tota la documentació, les confirmacions, els bitllets, etc. en paper o format electrònic i ben guardada ens serà de molta ajuda en casos d’emergència. Aquest és un consell 10.

RECORDATORIS: La tecnologia ens posa les coses fàcils. Hem d’aprofitar-la. Una senzilla nota o alarma recordant dates clau ens serà de molta ajuda.

EQUIPATGE: En una publicació anterior us vam compartir un vídeo molt útil de com fer la maleta, us el deixem novament. 



El nostre consell és evitar agafar més del necessari, no agafeu coses que no us seran d’utilitat.

REVISA FESTIUS LOCALS: Si vols anar a comprar o visitar algun lloc, i que et trobis tancat, no mola...

XARXES SOCIALS, SI, PERÒ AMB SEGURETAT: Ens agrada que comparteixis fotos, ens etiquetis, comentis, surtis guap@, alegre... Però sobretot si pots evitar que les fotos no surtin més enllà del teu cercle de confiança millor. Als lladregots els hi agrada saber quan marxeu de vacances per saber quan tindran el pis buit, per tant, ajusta bé la privacitat i configuració de les teves xarxes socials.

Bé, aquesta és la llista, ara, a gaudir de les vacances. Esperem que aquesta petita llista us sigui de molta ajuda. Ens veiem a Sitges!


Enjoy Sitges!!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar