I FAREM 52, NOVAMENT EL FESTIVAL


Un altre any, un altre Octubre, una nova edició carregada de bones pel·lícules, de grans actors, actrius i directors/es que coneixerem i que de ben segur seran grans figures de la pantalla en poc temps...

Seran 10 dies d’emocions, amb més de 200 pel·lícules en diferents espais de projecció, amb més de 100 convidats i, en aquesta edició, es rendirà homenatge al 40è aniversari de l’obra de  George Miller: Mad Max.

Viure un Festival de Cinema Fantàstic a Sitges, amb la decoració que novament s’amplia a totes les zones de Sitges, és una cosa per gaudir-la almenys una vegada: passejar pel centre, el Passeig de la Ribera o la platja Sant Sebastià, comprar alguna cosa de merchandising, veure alguna de les projeccions i respirar un ambient únic: fantàstic!

El Festival de Cinema viu un creixement constant, les darreres edicions han anat creixent en localitats venudes i en número d’activitats que complementen el principal: la bona oferta de cinema de diversos gèneres relacionats amb el cinema de terror i fantàstic que es podran veure principalment a l’Auditori del Melià. Però al centre de Sitges trobarem al públic més “friki” passejant i gaudint de les projeccions de matinada de pel·lícules que es podran veure entre els cinemes Prado i Retiro, i, com no, dissabte la Zombie Walk, un dels punts àlgids del Festival que ha crescut any rere any d’ençà es va fer per primera vegada, on gaudeixen tan els participants com la gent que baixa a veure la desfilada.

Informació del Festival:

Qui té ganes de passar una setmana de por?

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar