AMB MARÇ, LA PRIMAVERA A SITGES


Tot igual? No, segur que no, el teu cos ho sap, ho nota, i malgrat que tot just acaba el Carnaval, en breu comença la Primavera, i per això tot comença a semblar diferent.

A Sitges la tarda ja comença a ser més lluminosa, els dies són més llargs, amb més hores de llum natural, i malgrat alguna petita baixada de temperatura aquests dies, segur que has pogut passejar davant el mar sense necessitat de portar l’abric, tan al matí com a la tarda.


De la mateixa manera, molts restaurants ja han començat a posar en marxa el seu servei de terrassa, i molts bars que a l’hivern descansen, tornaran a obrir les seves portes, tot preparant l’arribada de la Setmana Santa el proper Abril.

Tot plegat, pinta d’un color diferent els carrers, tot sembla més alegre, més animat, i els actes no paren d’arribar-nos a la porta segons el calendari i l’agenda (i el Covid19).

Fa pocs dies hem gaudit d’un fantàstic Carnaval, i aquest mes veure els cotxes d’època passejant per Sitges, els amants del Patchwork, l’Scrap o la Fira d’Art a la carpa i, més tard, arribarà Setmana Santa, ja no tenim temps per l’avorriment, ni cap excusa per quedar-e a casa!

Què significa tot això? Doncs que segurament ens trobem en la millor època de l’any per poder gaudir en plenitud de tot el que Sitges i la comarca del Garraf pot oferir; mar, muntanya, platja, natura, sol, esport... I tot amb una temperatura i clima envejable que ens permetrà triar quin dia gaudir de quin esdeveniment, sense excepció!

I, no menys important, si no us agraden les aglomeracions i la calor sufocant, aquests pròxims mesos primaverals són els millors per passar uns dies a Sitges, sense patir els inconvenients de les altes temperatures. Per a molta gent és la millor temporada per passar uns dies a Sitges.

Com ho veus? No perdis el temps i reserva, ves buscant Hotel si necessites lloc per dormir. Recorda que els hotels Subur i Subur Maritim t’oferim descompte per reserves fetes a les seves pàgines web utilitzant el codi: fanfacebook

www.hotelsubur.com                  HOTEL SUBUR 3*
www.hotelsuburmaritim.com     HOTEL SUBUR MARITIM 4*

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar