Visca la Festa Major!


D'aquí una estona, a les 12 del migdia, quan les gralles comencin a sonar al prinicipi del carrer Sant Francesc, començarà el que per a molts sitgetans és el moment més esperat de l'any: la Festa Major! Tot i que la celebració ja es va iniciar el dia del Pregó, enguany realitzat per la professora Loreto Almirall, els dies 23 i 24 són els que marquen la part "central" de la Festa Major de Sitges.

Tots els balls i entremesos desfilaran pels carrers de la vila lluint els seus colors, tirant foc, ballant o, simplement, fent gaudir a la munió de persones que contemplaran com un any més, la Festa Major els torna a fer sortir sentiments i sensacions que només es poden viure un cop l'any.

La Festa Major consta de moltes i diverses sortides i, aquest 2011, l'Ajuntament ha decidit fer servir les seves recent estrenades xarxes socials per a informar a tothom de l'agenda d'activitats així com de possibles canvis i/o modificacions del programa. El facebook i el twitter s'han demostrat eines molt útils per comunicar-se amb totes aquelles persones interessades en la Festa Major.

Però el millor de la festa és, sense cap mena de dubte, viure-la en directe, a peu de carrer. És per això que si no us voleu perdre l'entrada de gralles, el castell de foc, la processo cívica o la resta d'activitats, el millor que podeu fer és llegir tota la informació que us deixem en la part inferior d'aquesta notícia... i com diu el vers: O gloriós Sant Bartomeu, que de Sitges n'és patró... Visca la Festa Major!

Programa d'actes

Facebook de l'Ajuntament de Sitges Twitter de l'Ajuntament de Sitges
Web municipal

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar