La Festa Major en imatges

Gairebé 100 fotografies, centenars de "m'agrada" i una àmplia gamma de visions sobre la Festa Major de Sitges són el resultat del concurs de fotos de Festa Major organitzat per Enjoy Sitges. Un èxit de participació (pel que fa a la quantitat i la qualitat de les instantànies) que, després d'una dura lluita en la seva recta final, ha deixat el següent pòdium: Sharon Molloy (1er i 3er lloc) amb 101 i 71 "m'agrada" respectivament i, en 2ona posició, Cristian López amb 94 "m'agrada".

La fotografia de la Sharon Molloy, on es poden veure dos infants gaudint de la festa davant del castell de focs, s'emporta el sopar per a dues persones a l'Sports Bar Sitges. Des d'Enjoy Sitges volem agrair a tots els participants el seu interès pel concurs així com la seva dedicació per a captar moments especials de la celebració de la festivitat del patró de Sitges, Sant Bartomeu.

Si voleu veure totes les imatges que han participat en el concurs, us deixem un enllaç on les hem agrupat perquè en pugeu gaudir tant com hem fet nosaltres.

De nou, gràcies i felicitats als guanyadors.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar