La millor gastronomia sitgetana es reuneix al Menjar de Tast


Ja arriba una nova edició del Menjar de Tast, enguany la XXVIª, que se celebrarà per tretzè any consecutiu a l’Hort de Can Falç. En total participen en la mostra 20 restaurants, 6 pastisseries i 2 fleques que permetran al públic apropar-se a la gastronomia elaborada pels professionals del sector a Sitges. Un any més, l’organització ha convidat representants de la Cuina Pirinenca, formada per quinze restaurants de la Cerdanya, a ser presents al Menjar de Tast i oferir les seves receptes.

L’acte d’inauguració oficial del XXVI Menjar de Tast serà el 29 de setembre a les 20.30 hores i l’obertura al públic de la mostra serà mitja hora més tard amb la vetllada amenitzada per la a formació Sitjazz Band.

Durant un únic dia els assistents al Menjar de Tast gaudiran dels diferents plats, així com d’una variada i exquisida degustació de postres i de pa, tot regat amb vins i caves de prestigioses marques. Totes les degustacions es relacionen en un receptari que es dóna en el moment de retirar el tiquet a la taquilla.

El preu del tiquet de consumició és de 35€ i inclou 5 degustacions de restaurant, una de pastisseria i 4 consumicions de bodegues. També s’ofereix la possibilitat de comprar un tiquet de repetició que inclourà dues degustacions més de restaurant i una consumició de beguda, al preu de 10€.

Aquest any la imatge del XXVI Menjar de Tast és obra de la pintora sitgetana Pilar Mena. L’artista, amb el seu estil característic, mostra el plaer de menjar a partir d’un disseny elegant i sobri. L’autor del pròleg és en aquesta ocasió el periodista gastronòmic Pere Miquel Uroz. 


Si voleu més informació, la trobareu a:  www.clubdetast-sitges.com

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar