Concurs de fotos del Carnaval de Sitges

Vols guanyar un sopar per a dues persones al Roy o un exemplar de Luna fría, de Jeffery Deaver (la nova entrega d’El coleccionista de huesos)? Doncs és molt senzill. Només has de penjar les imatges que vulguis de temàtica carnavalesca al mur del facebook del Cafè Bar Roy (facebook.com/CafeBarRoy) o al d’Enjoy Sitges (facebook.com/enjoysitgesinfo).

 La que més vots tingui (si l’has penjat als dos murs se sumaran les votacions) s’emportarà el sopar per a dues persones. Entre la resta de participants, se’n seleccionarà una i serà la guanyadora de l’exemplar del llibre de Jeffery Deaver. Hi pots participar (amb les fotos que vulguis) des del 10 al 24 de febrer. No perdis l’oportunitat de mostrar la teva vessant artística.

Bases del concurs


Què has de fer per guanyar?

Fes-te fan de la pàgina d'Enjoy Sitges (http://www.facebook.com/enjoysitgesinfo) i/o del Cafè Bar Roy (http://www.facebook.com/CafeBarRoy) a Facebook i accedeix a l'event corresponent. La foto s'haurà de penjar en qualsevol dels dos murs o en ambdós. Cada persona podrà penjar totes les fotos que vulgui i el recompte final es realitzarà amb el sumatori dels vots de la mateixa foto (si és que està publicada en ambdós murs).

La que més "m'agrada" tingui serà la guanyadora d'un sopar per a 2 persones al Cafè Bar Roy. El guanyador del segon premi (el llibre de Jeffery Deaver Luna fría), serà elegit per un responsable del Grup M.A. i d'Hydra Media.

La decisió d'aquest segon premi serà inapelable. A principis de març es donarà a conèixer el guanyador a través de les pàgines de Facebook del Grup M.A.

El premi es bescanviarà, sota reserva prèvia al Cafè Bar Roy:
C/ Parellades 9
08870 Sitges (Barcelona)
Tel.:  93 811 0269


Enjoy Sitges i Cafè Bar Roy es reserven el dret de realitzar quasevol canvi, suspendre o ampliar aquest concurs.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar