Sitges viu amb èxit la primera de les grans nits del Carnaval

Més de 2.500 persones disfressades i 50 carrosses van desfilar ahir per la nit a la Rua de la Disbauxa, la primera gran nit del Carnaval sitgetà. Demà, dimarts 21, se celebrarà la Rua de l'Extermini. En un recorregut de més de dos quilòmetres pels carrers principals de Sitges, la Rua de la Disbauxa va transcórrer ahir amb tota normalitat.

Recorda que si vols pots gaudir del Carnaval de Sitges i, a més, endur-te'n un bon regal. Només has de participar al Concurs de Fotografia que organitzem a la nostra pàgina de Facebook . La que més m'agrada aconsegueixi, s'endurà un sopar per a dues persones al Cafè Bar Roy, i entre la resta de participants, sortejarem un exemplar de Luna fría la darrera novel·la de Jeffery Deaver (l'autor d'El coleccionista de huesos).


Consells de mobilitat 
Renfe ofereix fins Dimecres de Cendra més de 45.000 places addicionals als trens de Rodalies de Catalunya. Els principals reforços es concentren sobretot a la línia R2 sud de Rodalies. Per facilitar la tornada a Barcelona dels assistents al Carnaval es reforça especialment l’inici del servei des de Vilanova i la Geltrú i el primer tren surt a les 01.21 hores.

Renfe ha instal·lat validadores a la plaça de l’estació per accedir directament a l’andana sense haver de passar pel vestíbul i evitar aglomeracions. Aquest matí i també dimecres hi ha reservada una entrada especial a l’estació pels viatgers que es desplacen a primera hora per anar al seu lloc de treball.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar