El Patchwork envaeix Sitges

El Festival Internacional de Patchwork celebrarà a Sitges una nova edició del 15 al 18 de març. Per vuitè any consecutiu, l’Associació Espanyola de Patchwork portarà al municipi la que s’ha convertit en la mostra més important de l’art tèxtil a Espanya.

Més de 10.000 visitants arribaran a Sitges per gaudir de les diferents activitats i exposicions nacionals i internacionals que es podran visitar al Festival Internacional de Patchwork que se celebrarà entre el 15 i el 18 de març. És el vuitè any consecutiu que l’Associació Espanyola de Patchwork organitza a Sitges la que s’ha convertit en la mostra més important de l’art tèxtil a Espanya. Més de 80 estands, tallers demostratius i cursos monogràfics són algunes de les propostes emmarcades en el Festival que omplirà Sitges de color i de creativitat. Algunes de les peces presentades enguany han estat ja reconegudes amb importants premis en certàmens prestigiosos de tot el món.

L’Edifici Miramar, l’Escorxador o el Casino Prado Suburense són alguns dels espais on s’instal·larà el Festival que també ocuparà l’envelat del Passeig de la Ribera amb la Fira Comercial, que comptarà amb més de 80 empreses especialitzades del sector que presentaran les darreres novetats en el món del Patchwork.

L’Associació Espanyola de Patchwork va néixer el 1998 de la mà de 14 persones que es van reunir per a la seva fundació. Després de 13 anys, són més de 2.000 socis el que posicionen Espanya com un dels països d’Europa on el creixement d’aquesta pràctica ha estat més espectacular.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar