Neix a Sitges un nou concepte de revista digital

La nova revista On digital ja és accessible a internet. El passat 16 de març, la publicació va estrenar el seu nou format en versió digital a www.oncultura.com. On és una revista cultural, d’oci i tendències de Sitges i Ribes, editada per Hydra Media.

El canvi de paper a format on line persegueix com a objectiu principal aprofitar tots els recursos que ofereix la comunicació digital i integrar d’aquesta manera en un mateix producte les diferents vies d’informació: els reportatges, l’opció d’accedir a galeries d’imatges (i, per tant, no limitar-se a una), vídeos, l’accés a webs externs i l’enllaç amb les xarxes socials.

Amb aquest canvi, On també pretén desmarcar-se de la invasió actual de publicacions gratuïtes sense contingut periodístic que invaeixen els comerços i establiments de la vila i mantenir el seu perfil propi. El nou On digital es presenta amb un format totalment innovador. No es tracta d’un web, ni un blog, ni una revista, però sí una mica de tots aquests conceptes. És a dir, manté el seu esperit de publicació –en aquest cas digital– i, per tant, cada vegada que apareixi ho farà amb diferents reportatges i articles, per tal de conservar la seva visió de número tancat de revista.

En aquesta línia, el web té una navegació horitzontal i, a des d’un únic article, el lector pot accedir a tota la informació interior. Es tracta d’un sistema innovador que han començat a posar en marxa algunes publicacions digitals als Estats Units i França i que genera major sensació de lectura de revista. En aquest sentit, el nou On continua l’aposta per reportatges i informacions de temes culturals, socials i d’oci de la vila que ja aplicava en la versió de paper.

Aquest número, el 23, publica un reportatge sobre empresaris locals que centren bona part del seu negoci a l’exterior, entra en els interiors del Ram de Tot l’Any a Santiago Rusiñol i recorda com va ser la Trobada d’intel·lectuals catalans i castellans de Sitges del 1981. La revista també inclou un article d’opinió, en aquest cas, de Xavi Nin, sobre l’enginy i el Carnaval en època de crisi i conserva la Postal de Viatge del fotògraf Joan Iriarte. La revista també inclou una guia d’establiments recomanats i els especials + on.

On s’envia també per correu electrònic a 2.500 adreces de Sitges i la comarca. Des d’ara, l’aparició de cada número serà mensual, enlloc de bimestral, com era anteriorment.

A més, a la pestanya de "Sitges des del mar" es pot gaudir d'una imatge panoràmica de la vila poques vegades vista.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar