Llibres, roses i... més coses a Sitges per Sant Jordi


Arriba la Diada de Sant Jordi. Arriben el llibres, les roses i també una gran quantitat d'actes que se celebraran durant el dia del llibre arreu de Sitges. L'epicentre de la Diada enguany tornarà a ser la Fira de llibres i roses que s'ubicarà al Passeig de la Ribera, de 10 a 20.30 hores.

La Fira de Sant Jordi a Sitges reunirà aquest 2012 unes 25 parades de llibres, flors i entitats locals entre els carrers Bonaire i Sant Pau. La diada a la vila es tancarà amb una audició-ballada de sardanes de set tirades a càrrec de la Cobla Maricel, a les vuit del vespre al Cap de la Vila.

Una tertúlia sobre el volum Lorca, la incógnita visita obrirà les presentacions de llibres a la Biblioteca Santiago Rusiñol, demà dijous a les vuit del vespre. L’activitat comptarà amb la intervenció del mateix autor, Josep Mª Rosselló, i amb la participació del periodista i historiador, Jordi Rovira, i del crític d’art, Isidre Roset. L’acte tindrà com a precedent una sobretaula que començarà a dos quarts de quatre a la Pizzeria del Cap de la Vila. Posteriorment, a les cinc de la tarda es farà una tertúlia al Cafè Roy. 

Divendres a les vuit del vespre, la Sala d’Actes del Retiro acollirà la presentació del volum Els ninots d’en Saumell, del dibuixant i col·laborador de L’Eco de Sitges, Jesús Saumell. El llibre recull una selecció dels acudits gràfics publicats al setmanari local que seran presentats pels també col·laboradors de L’Eco de Sitges, Josep Yll i Isidre Roset.

La Biblioteca Santiago Rusiñol reprendrà l’activitat divendres a les vuit del vespre, amb la presentació de Els silencis de Sara, de Ferran Martínez, a càrrec de Berta Vidal. L’endemà, a les dotze del migdia, Ramon Buckley presentarà el llibre Papá espia: amor y traición en la España de los años 40, de Jimmy Burns Marañón. 

L’Associació Cultural de Les Botigues de Sitges se suma també a la celebració de la Diada de Sant Jordi amb el lliurament de premis del Certamen Literari 2012. Es reconeixeran els millors treballs en les categories infantil, juvenil i sènior, a les dotze del migdia al Parc dels Eucaliptus, a la Urbanització Garraf 2 de Les Botigues. 

El castells també seran presents per Sant Jordi a Sitges amb la primera actuació de la temporada a la vila. La Colla Jove de Castellers de Sitges i els Castellers de Sants compartiran plaça, diumenge a dos quarts d’una del migdia, al Cap de la Vila.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar