Platges de qualitat

Aquest estiu el distintiu Sicted (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions) estarà present a les 13 platges de Sitges. Es tracta d'un reconeixement que premia la qualitat dels serveis que s'ofereixen al litoral.

Enguany s'han pogut aplicar novetats importants com el sistema de megafonia per millorar la seguretat dels banyistes, la incorporació de canals nàutics o la dotació d'un espai per instal·lar una ludoteca a la Platja de la Barra, entre altres. Aquest fet ha estat possible gràcies a que l'Ajuntament de Sitges treballa en col·laboració amb el sector privat mitjançant l'Associació de Platges que engloba els 43 concessionaris de les platges sitgetanes i dóna feina a 300 persones.

El sistema de qualitat SICTED té com a idea central la conceptualització del turisme en el seu conjunt i el seu objectiu és fer arribat la cultura de la qualitat a les diferents destinacions de forma global, tenint en compte tots els àmbits que intervenen en l’activitat turística, tant els considerats en sentit estricte com són el transport, l’allotjament o la restauració, així com el comerç o equipaments públics entre d’altres.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar