Els Reis Mags d’Orient arriben a Sitges

Els Reis Mags d’Orient arribaran a Sitges, el proper diumenge 5 de gener a la tarda, per repartir il·lusions i complir els somnis dels infants.

El divendres 3 de gener, a partir de les 17:30h, el Carter Reial sortirà de l’Oasis per recórrer el centre de la vila per agafar les cartes que els nens i nenes vulguin entregar. El recorregut travessarà el Passeig Vilafranca, carrer Sant Francesc, Cap de la Vila, carrer Major i Plaça de l’Ajuntament. Un cop allà, la comitiva serà rebuda per les autoritats municipals. L’endemà, de les 18 a les 21h, el Carter Reial tornarà a recollir les cartes al vestíbul de la Casa de la Vila.

L’edifici Miramar serà el punt de partida de la Cavalcada de Reis, que continuarà el seu recorregut pels carrers Port de n’Alegre, Rafael Llopart, Hort Gran, Artur Carbonell, Illa de Cuba, Jesús, Cap de la Vila, Parellades, Marquès de Mont-roig,  Plaça de la Indústria, Joan Tarrida, Espanya, Plaça Espanya, Espalter, Sant Francesc, Cap de la Vila, Major i Plaça de l’Ajuntament. En arribar a la Casa de la Vila, Ses Majestats faran una salutació des del balcó a tots els presents i just després rebran aquells infants que vulguin fer entrega de la seva carta.

En paral·lel a l’arribada dels Reis, Museus de Sitges organitza el taller “La carta als reis”, una activitat per nens i nenes de 4 a 10 anys, on els més petits de la casa elaboraran un suport per introduir la carta. Les sessions el divendres 3 i dissabte 4 de gener a les 11h a la biblioteca del Museu Romàntic – Can Llopis.


Enjoy Sitges

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar