LA WINTER MARKET SITGES AQUEST CAP DE SETMANA

Avui us parlem de la Fira Winter Market Sitges. Serà la tercera vegada que a Sitges puguem gaudir d’aquesta Fira que, a poc a poc, va guanyant pes dins les activitats nadalenques que se celebren a Sitges.



La Winter Market va nèixer fa poquet, només fa 3 anys, i a la primera edició van participar 15 expositors…. Ara, en només 3 anys, aquesta xifra s'ha multiplicat per quatre, i  ja es podrà gaudir de 60 stands amb propostes diverses de productes artesans i fets a mà en molts àmbits (gastronòmics, alimentaris, art floral, complements, joies, etc…). Com veieu, un creixement exponencial que mostra el potencial de la Fira.

Organitzada per Vinyet Zapater, les dates són: Divendres 15 – Dissabte 16 i Diumenge 17 de  Desembre de 10h a 21h i el lloc, la Carpa nadalenca instal.lada a la Platja de la Fragata als peus de l’Església. L’entrada és gratuïta.

Hi ha molts actes, xerrades, tallers, desfilades infantils, propostes gastronòmiques, etc. Per exemple i per començar el divendres de 17h a 19h, els més petits tenen l’oportunitat de saludar i fotografiar-se amb el Mickey Mouse i la Minnie. O també l’últim dia de la Fira, el diumenge on hi haurà una desfilada infantil a les 11:30h on els petits exhibiran roba de diversos expositors de la Fira. A part de tot això food trucks amb menjar, carpes amb cervesa artesana, vins, carro de crispetes, ...

Com ho veieu, és una excel.lent excusa per gaudir del cap de setmana a Sitges i poder comprar productes KM.0. Vindreu?


Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar