COM PREPARAR UN VIATGE


Avui volem compartir amb vosaltres una breu però profitosa llista de consells per si teniu a punt el vostre viatge a Sitges.

- EL DESTÍ: Aquest consell ens el saltarem, òbviament no serem parcials i donarem per fet que has triat Sitges com a lloc per gaudir del teu viatge.


- PREPARA LES VISITES: Si no voleu que el temps se us tiri a sobre i després penedir-vos de no haver tingut temps per visitar-ho tot,  abans d’arribar feu una llista, sense restricció, val més que us quedin pendents coses a veure que no pas, no haver-les vist per no saber que existeixen ni decidit on anar.

- ÈPOCA DE L’ANY: Important per triar activitats i roba que posar a la maleta, el clima és un factor més que important, ja que potser algunes activitats no es poden fer o algun lloc no es pot visitar si fa fred o calor, si plou o no...

- VEHICLE: Portareu cotxe propi? No? S’ha de mirar on es va i com arribar, Sitges és una destinació fantàstica per anar a peu a molts llocs, és relativament petit, però si vols transport públic, el tens al teu abast també.

- ALLOTJAMENT: Ubicació, ubicació i ubicació: Aquest és el nostre consell, per gaudir d’una destinació, triar abans on és el teu Hotel, dependrà molt del que vulguis fer on estar allotjat.


- MENJAR: Moooolt important saber quins són els plats típics del lloc triat, cal mirar abans de sortir què menja la gent d’un lloc, a vegades ens podem trobar moltes i agradables sorpreses. Coneixeu el Xató de Sitges? Cal provar-lo...

- GAUDIR DEL VIATGE: No corris! No tinguis pressa! No cal fotografiar i veure-ho tot! No gaudiràs de les teves vacances. Ja tornareu, a Sitges us esperem! Si feu moltes coses i no descanseu, segur que al final, acabeu inclús de pitjor humor. No us atabaleu, trobeu temps per a vosaltres, fer un stop i prendre una cervesa, gelat o cafè tranquil·lament.

Com veieu, no és res que no sapigueu, però, ja que estem a les portes de l’estiu, pensem que un bon consell (o uns quants) sempre és –són- benvinguts.

Enjoy Sitges! 

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar