ARRIBA L’ESTIU


Amb l’arribada de Juny, un ja pensa que arriba l’estiu, i malgrat la pluja d’aquests darrers dies, raons no falten per saber que realment és així. A Sitges, el mes de Juny ens porta un ambient i activitats úniques per gaudir d’un dels millors llocs del Mediterrani.

Ja el cap de setmana anterior (el primer del mes) el Corpus, però la propera setmana podrem gaudir de la Sitges Gay Pride (Podeu consultar els actesde l’esdeveniment a la web oficial).
També ens espera un Sant Joan fantàstic per estar amb família i amics a les revetlles, o la festa popular al Barri de les Cases Noves per Sant Pere, antic barri pescador que organitza correfoc i altres actes per celebrar-ho.  



I també aquest mes de Juny tindrem la Dance World Cup, competició internacional de Dansa en el que participen més de 12.000 infants de tot el món i de la qual Sitges aquest any serà per primera vegada seu de les finals en diferents categories.

A nosaltres ens sembla que no hi ha temps per avorrir-se i per tant, si no ho teniu previst, heu de fer un forat a les vostres vides i trobar un moment per escapar-vos a gaudir de Sitges aquest mes de Juny, dies per celebrar no falten, i, ben aviat, la platja serà un altre al·licient per fer-nos una visita.

Vindreu?

Enjoy Sitges

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar