SITGES, NITS D’ESTIU


Ara que ja ha passat Sant Joan, tenim cada dia l'oportunitat de gaudir d'una de les millors coses de Sitges i de l'estiu, què? Les seves nits...

A Sitges, les nits d'estiu sempre són garantia de records, de dies diferents, de fotos, de companys, d'amics, de parelles, de sortides...

La temperatura convida a no quedar-se a casa, i, encara que no s' estigui de vacances, anar a dormir tard, l'endemà no costa tant aixecar-se quan un es posa a recordar la nit anterior.
Gaudir de la platja fins ben entrada la matinada, passejar pel Passeig Marítim mentre es menja un gelat, prendre una copa a qualsevol de les terrasses que podem trobar, o allargar la festa fins a la matinada a alguna de les discoteques.



Des de ben joves es poden tindre records macos de les nits d'estiu a Sitges, simplement per estar corrent amb les bicicletes amb els amics a qualsevol dels barris i xerrant i xerrant.
Evidentment l'estiu va lligat al Turisme, i per tant no es pot negar que les zones del centre i platja també són diferents durant l'estiu pel simple fet de multiplicar el nombre de persones que conviu aquesta època de l'any als seus carrers, això també ha fet que moltes vegades es facin amistats a l'estiu o (també) algun amor d'estiu que es recordarà per sempre i fins i tot tindrà continuïtat en el futur.

Per nosaltres les nits d'estiu eren sinònim d'aire lliure, recordem la Discoteca Atlàntida, recordem geladeries i altres establiments clàssics que ja no hi són, però ara hi ha de nous.

Per descomptat, l'estiu també ens recorda moltes festes, la principal, la Festa Major, però això ja serà a l'Agost, encara queda, queden dies, queden nits, d'estiu a Sitges...

Recordeu les nits a Sitges durant l'estiu, les vau gaudir? Les esteu gaudint? Les gaudireu?


Enjoy Sitges


0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar