EL MILLOR LLOC PER ESTAR A PROP DE BARCELONA? SITGES


No ens cansarem de repetir-ho, per molt que publiquem al nostre perfil de Facebook, per moltes fotos que pengem al nostre compte d’Instagram, ho tornarem a repetir les vegades que faci falta: Sitges s’ha de visitar i s’ha de gaudir, almenys, una vegada a la vida.

Per què posem al títol “Barcelona”? Actualment Barcelona és una de les capitals mundials del turisme, amb atractius motius per allotjar-se a la ciutat i no parar de fer coses, però  precisament per això, pensem que Sitges és una excel.lent suma a les excursions o visites que ha de fer un visitant quan va a la capital.

Només 38 km separen la ciutat del nostre estimat poble, només 30 minutets de tren i un temps semblant per carretera si s’agafa l’autopista, o si es vol gaudir d’un paisatge preciós i t’agrada conduir anant per les Costes del Garraf, lloc per on passa el Ral·li de Cotxes Antics Barcelona-Sitges.
Què fa de Sitges un lloc especial? Començant per un nom ben diferent que sovint no es sap dir correctament “Siches”, i seguint per on es troba ubicat, on kilòmetres de platja esperen al seu visitant i acabant pels esdeveniments dels què hem parlat en anteriors ocasions en aquest mateix blog.

A Sitges, el visitant (no ens agrada la paraula “turista”) trobarà de tot. Arquitectònicament un poble diferent, amb elevacions diferents i carrers singulars a la seva part antiga, amb terra empedrat i moltes zones peatonals que conviden a passejar i passejar.

I no menys invitació a passejar és la que dóna el Passeig Maritim, començant per l’Església i acabant a la zona de Terramar, des d’on es pot anar als Jardins de Terramar, antic projecte de ciutat dormitori convertit en una petit espai natural i tranquil per gaudir-ho i gaudir-ho.

Si és estiu, platja, a posar-se morenet, i si és hivern, platja, per escalfar el cos sota els rajos de sol que a l’hivern també podem trobar molts i molts dies (clar exemple aquest passat mes de desembre i primers dies de Gener que hem tingut).

Què recomanem?

-          Les platges
-          El Casc Antic
-          El Passeig
-          Els Museus Modernistes
-          Els seus restaurants
-          Les seves botigues
-          ..
-          TOT 

Per què a nosaltres ens encanta...

I a vosaltres?

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar