Per què ens agrada tant el bon temps a Sitges?


Sembla (pel que estem vivint els darrers dies) que el més “dur” dels dies de fred ja ha passat.

La setmana vinent arribarà la primavera, hem passat molts dies amb l’esperança de veure el sol ben groc i el cel ben blau i tindre una de les postals més maques que Sitges ens regala. Fins i tot hi ha qui s’atreveix a dir que Sitges té més de 300 dies de Sol a l’any (va ser un dels ganxos d’una de les campanyes de turisme de Sitges fa uns anys). Que arribi el bon temps és sinònim de més hores de llum, de sol, de nens jugant a la platja a la vora del Mar amb els seus pares i amics.


Avui ens fem la pregunta, per quin motiu ens agrada el bon temps als sitgetans i sitgetanes? Segur que hi haurà qui prefereix l’hivern, dormir abrigadet i sortir amb fresqueta a Sitges a passejar i a qui li hagués agradat veure més dies de pluja i cel gris que cobrís el blau sitgetà del mar...

La realitat és que a Sitges hi ha un clima especial, on les muntanyes del Garraf moltes vegades fan que ens puguem trobar una gran tempesta a Castelldefels i un sol radiant a Sitges, un clima on, potser, la humitat seria un dels punts negatius però amb unes temperatures suaus durant tot l’any que permeten realitzar activitats a l’aire lliure sense problemes.

El bon temps fa que molta gent aprofiti els festius i caps de setmana per visitar Sitges i gaudir càmera de fotos en mà dels seus carrers, donar un passeig per l’església, fotografiar les platges i barques, pujar al Parc Natural de Garraf a donar una volta o anar fins la Trinitat o seure a una terrassa a menjar un gelat (ja han obert les geladeries).

Aquest any fins Abril no arribarà la Setmana Santa, però podem dir que aviat (si el clima no ens juga una mala passada i continua l’evolució cap a la calor) deixarem els abrics i jerseis a l’armari.

Vosaltres ja heu anat a la platja algun dia aquest 2019? Molta gent ja ha començat a trepitjar-la... Ens ho expliques?

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar