SITGES, UNA SERIE DE FICCIÓ

Manel Barceló, Marta Calvó, Laura Conejero, Marc Martínez, Victòria Pagès, Carles Sabater, Àngels Bassas, Àgata Roca, Albert Pérez, Vicena Ndongo, Martí Peraferrer, Boris Ruiz, Àlex Lloris,…


Recordeu aquests noms? I el de Sitges?


Si barregem aquesta fantàstica llista d’actors i actrius amb el nostre meravellós poble, no pot sortir res més que una bona sèrie de televisió, que es va emetre per primera vegada a mitjan dels anys noranta a TV3.

La sèrie “Sitges” va ser produïda per Televisió de Catalunya i dirigida per Eduard Cortés (el coneixereu per ser el director de la sèrie Merlí, però té a les seves esquenes una fantàstica llista com a director i guionista en cine i televisió).

Durant els seus 32 episodis narrava els problemes i les vides de diverses persones que es retrobaven després de la seva joventut, i que, anys després, a Sitges, la vida els tornava a posar en el mateix lloc de maneres ben diferents de quan eren joves. La sèrie sempre avançava amb un punt comú, un Gran Hotel, ja que alguns dels personatges o bé tenien negocis hotelers, o bé eren treballadors d'aquests negocis.

Una gran sèrie que podríem transportar fàcilment al Sitges d'avui.

Vau veure la sèrie? Us va agradar? No cal dir que en el seu moment va representar una gran eina de promoció i publicitat per a Sitges.


Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar