VIATJAR AMB LA MASCOTA? A SITGES TAMBÉ ES POT...


O potser el títol no és correcte, són un membre més de la família, no una simple mascota, per tant també mereix gaudir d'uns dies diferents, de relaxació, de fer coses en altres llocs....

Els problemes arriben quan en el moment de triar el lloc per anar de vacances, i en començar a buscar un Hotel, apartament, càmping, etc., la resposta sempre és la mateixa: No s'accepten animals de companyia a les habitacions. O en el millor dels casos, si, però pagant un suplement car per poder allotjar-vos amb un gosset per exemple.


A Sitges actualment hi ha a la vora de 20 hotels de 3 i 4 Estrelles, però pocs accepten animals de companyia a les seves habitacions....

Sitges és una destinació ideal per portar animals, ja que al seu Passeig Marítim enfront del mar, s'uneix tindre a un pas la muntanya per fer rutes pel Garraf amb el gos per exemple.

Entre els hotels que a Sitges accepten mascotes hi ha els hotels HOTEL SUBUR 3* i l'HOTEL SUBUR MARITIM 4*, els 2 davant el mar al Passeig, això converteix els 2 hotels en ideals per aquelles famílies que no volen deixar sense vacances al que hem dit, és un més de la família.

ENJOY SITGES!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar