EL 25N A SITGES


Sitges diu prou.

Sitges viurà els actes per celebrar el 25N, una crida a la igualtat, a la participació ciutadana per fer sentir la veu reivindicativa d’aquells i aquelles que volen acabar amb la violència envers les dones.



El 25 de Novembre, és el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

La celebració a Sitges vol donar veu a les dones amb un ampli programa organitzat amb les entitats durant Novembre i desembre, es pretén fer conscients a les dones de la necessitat d’empoderar-se.

L’acte principal el dia 25 tindrà com a element protagonista un mural col.lectiu solidari projectat que ha sigut configurat amb frases de dones sitgetanes (amb màxim de 20 paraules) que van enviar un correu electrònic a: 25NSitges@gmail.com. Frases amb missatges reivindicatius contra la violència de gènere, la desigualtat i de lluita femenina. La projecció es realitzarà damunt la façana de l’Ajuntament de Sitges.

La projecció es farà a les 19:00 hores, i al mateix acte es procedirà a la lectura d’un manifest institucional i un text escrit per joves a les aules, ja que als instituts de Sitges han estat treballant moltes activitats relacionades amb les relacions sexuals, afectives i la igualtat de gènere per potenciar la prevenció.

Acompanyem totes i tots aquest dia tan important, el 25N, Sitges diu prou!


Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar