S’APROPA EL NADAL A SITGES, ARRIBEN LES FIRES!

I cada any en tenim més ganes!

Ens agafa una sensació especial en veure l’inici del muntatge de la carpa que se sol muntar a peus de l’església, a la platja de la Fragata, i que dóna un aire diferent a la nostra bonica postal en aquell racó sitgetà. Per això, quan s’apropa el mes de Desembre, i per tant el Nadal, el nostre cap comença a pensar en les fires que s’apropen.

Per quin motiu? Han passat a formar part dels esdeveniments “tradicionals”, malgrat que són de creació recent a Sitges, però la veritat és que s’han guanyat un lloc a la ment i calendari de les sitgetanes o sitgetans que abans només recordaven la Fira Nadalenca de Barcelona o, molt a prop de Sitges, a Canyelles, la Fira de Santa Llúcia...


I és que a Sitges anys enrere, no tenia cap Fira Tradicional per Nadals. S’havien fet, això si, alguns intents que no van acabar d’agradar i funcionar del tot per diferents motius, organitzats amb molt esforç, dedicació i fent proves a diferents ubicacions de Sitges que van ser testimonis d’aquells esforços per donar vides a alguna “Fira de Nadal o Santa Llúcia”.

Ara, per fi, el calendari ens porta 2 importants esdeveniments dels que gaudir (ja els hem explicat alguna vegada en articles anteriors). Esperem que es quedin a Sitges i s’organitzin molt temps i portin molts visitants a Sitges en la temporada baixa (el sector turístic i els establiments comercials ho agraeixen).

Dues fires diferents, però igual de maques, interessants i, sense ser estrictament nadalenques, amb un matís molt festiu en dates properes a Nadal, arriben la Sitges Christmas Festival i la Winter Market Sitges.

La Sitges Christmas Festival es celebrarà del 29 de Novembre a l’1 de Desembre. Es tracta d’una fira de manualitats, protagonitzada pel Patchwork principalment. És una fira pionera a nivell nacional que està organitzada per l’Associació Espanyola de Patchwork, on els expositors mostraran les seves tècniques amb productes acabats, semi-acabats o per elaborar, però amb la temàtica nadalenca present.

La segona, la Winter Market Sitges, arribarà el 13 de Desembre, fins el dia 15, al mateix lloc que la Fira anterior, la carpa de la platja de la Fragata, i ens regala productes fets a mà, gastronomia, desfilades, conferències. Cinquena edició d’una fira que creix cada any.

En resum, un lloc màgic per dos fires màgiques.

Un nou motiu per visitar Sitges abans de Nadal.

Us esperem!


Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar