ARRIBA LA WINTER MARKET SITGES


Avui us parlem de la segona Fira que rebrà Desembre (la primera serà a Sitges Christmas Festival es celebrarà del 29 de Novembre a l’1 de Desembre), la Winter Market Sitges. Serà la cinquena vegada que Sitges gaudirà d’una Fira que, a poc a poc, va guanyant pes en les activitats nadalenques que se celebren a Sitges.


La Winter Market Sitges va néixer fa poc, només té 5 anyets de vida, però ha anat creixent i fent-se gran i millor a cada edició. La primera, va comptar amb quinze expositors, ara, en només 5 anys, aquesta xifra s’ha multiplicat i queda poc per arribar al centenar amb propostes diferents: Gastronomia, art floral, complements, moda, roba, joieria, etc...

Aquest creixement demostra que és una Fira amb un gran potencial per continuar millorant.

Organitzada per Vinyet Zapater, les dates i horaris seran:

- Divendres 13 de Desembre  de 16:00 a 21:00 h
- Dissabte 14 de Desembre de 10:00 a 20:00 h
- Diumenge 15 de Desembre de 10 a 20:00 h

El lloc? La gran carpa de Nadal instal·lada a la platja de la Fragata, als peus de la Parroquia a la Punta. Entrada gratuïta.

Es fan molts actes, els anys anteriors vam poder gaudir de xerrades, tallers, desfilades, propostes gastronòmiques, activitats per als més petits, signatura de llibres, etc. Tots els actes són per gaudir en família si voleu.

Tot plegat, una excel.lent ocasió per gaudir del cap de setmana a Sitges.

Més informació a la seva web:  www.wintermarketsitges.com 

Vindreu?

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar