SES MAJESTATS, AVIAT A SITGES

Encara queden dies d’il.lusió, de festa, d’alegria per als més petits i, per què no, també per als més grans…

Tot i que el Tió ja ha deixat un bon grapat de regals i el que no ha fet el simpàtic tronc ho ha fet el Pare Noel, sempre queda l’arribada més esperada per als més petits, l’arribada dels 3 Reis Mags d’Orient, Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar.

Aquest any arribaran, com és habitual, a Sitges el pròxim 05 de Gener, i tots els Sitgetans ja esperem amb impaciència la seva arribada.



Primer tindrem un aperitiu amb la visita dels Patges Reials que dimecres i dijous estaran a l’Ajuntament agafant cartes dels més petits i deixant llestos tots els preparatius per divendres…

Divendres, Cavalcada! Començarà a les 18:00 hores des del Centre Cultural Miramar i faran un recorregut per Baluard Vidal Quadres, Port de N’alegre, Rafael Llopart, Sant Damià, Santiago Rusiñol, Jesús, Illa de Cuba, Sant Gaudenci, Sant Josep, Parellades, Cap de la Vila, Major i Plaça Ajuntament.
A la seva arribada a l’Ajuntament l’Alcalde els farà entrega de les Claus de la vila (necessari perquè Ses Majestats puguin entrar lliurement a totes les llars de Sitges a deixar els regals) i acabaran de llegir totes les cartes que els nens els hagin deixat durant el seu recorregut…


Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar