PÀDEL A SITGES, CONFLICTE... I... SOLUCIÓ?

L'Ajuntament de Sitges va anunciar la setmana passada que havia arribat a un acord amb l'Associació de Veïns del barri del Poble Sec, l'Associació de Comerciants i l'AMPA de l'Escola Miquel Utrillo per posar, definitivament, 3 pistes de pàdel davant la piscina municipal. Què té això d'interessant? La construcció de les pistes de pàdel va quedar en suspens després que a principis de Juny, de forma inesperada, durant la presentació pública d'aquestes, va haver-hi una protesta contra la construcció de les pistes, ja que l'espai on s'anaven a ubicar l'utilitzen veïns i, sobretot, nens per jugar.



Segons la notícia http://www.sitges.cat/jsp/noticies/detall.jsp?id=6479 , l'Ajuntament ha estat negociant durant tot aquest temps per consensuar una solució amb les parts afectades de forma que es pogués posar les pistes, ja que les mateixes són part de la solució plantejada al Pla de Viabilitat per salvar i eixugar el deute de la Piscina Municipal.

Per una banda, el pàdel és un esport en auge, practicat cada vegada per més gent de diferents edats, i, està clar, que a Sitges no hi ha cap instal.lació que faci còmode i accessible jugar als sitgetans, però, per altra banda, tot i que segons l'Ajuntament l'espai que hi ha davant de la piscina forma part de la mateixa i està catalogat com "espai concessionat", els veïns del Poble Sec i els nens de l'Escola que hi ha al costat, fa anys que han fet seu aquest espai verd on es pot passejar, jugar, etc.

L'acord final intenta compensar ambdues coses, moure una mica la ubicació de les pistes deixant més espai lliure del que hi havia al projecte inicial, i per altra banda, amplia una zona ara poc utilitzada del Parc per deixar més metres quadrats a veïns i nens afegint un parc infantil.
Què penseu de tot plegat? Creieu que tindrà èxit el Pàdel a Sitges? I la nova plaça i parc? Deixeu la vostra opinió...

Enjoy Sitges

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar