ESTARAN A PUNT LES PLATGES?

Ara que les temperatures van pujant i el bon temps arriba, ja que la primavera avança, podem començar a veure a moltes persones a les platges, i, com és lògic quan un parla de Sitges, una de les primeres coses en les quals pensa, són precisament les seves platges. En poc espai de costa, relativament pocs quilòmetres, es poden trobar diferents tipus de platja separades per espigons de pedra.


Per tant, depenent dels gustos de cada un, podem triar en prendre el sol de forma ben diferent, amb molt moviment i animació a les platges del centre de sitges (Bassa Rodona o Ribera), relaxadament i tranquil·lament a l'àrea del Vinyet (Barra o Terramar per exemple), jugant a volley sota l'església (la Fragata) o, per què no, fer-ho sense roba en alguna de les cales més allunyades del centre (Balmins o Home Mort -encara que aquesta no pertany a la localitat estrictament parlant).


Cert és també, que els últims temps, els temporals i l'escalfament global estan provocant que l'espai i metres de sorra hagin vist reduït els metres disponibles, i aquest és un problema que haurà d'afrontar-se a curt termini per trobar una solució que permeti continuar tenint platges i garantint espai suficient.



No només això, els últims dies també hem vist com els temporals han portat algues a algunes platges i alguna foto de platja on les guinguetes han vist desmuntada la seva estructura pel temporal. Esperem que ràpidament i en pocs dies se solucionin aquests problemes i les platges esmentades tornin a tindre l'aspecte que mereixen.
Per tant, esperem que aviat els serveis estiguin al 100% pels sitgetans i els visitants
Què penseu de les platges de Sitges.



Per descomptat, si no us agrada prendre el sol, sempre us quedarà algun dels ports esportius per gaudir passejant, o, simplement, passejar per la platja per la sorra a darrera hora del dia.

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar