MOTIUS.... SITGES!


Bon dia!
Des de Enjoy Sitges sempre estem compartint imatges de la localitat, parlant sobre llocs, esdeveniments, sobre les nostres sensacions i convidant a tot aquell que llegeixi les nostres publicacions a Facebook, Twitter o Instagram a que vingui a Sitges a visitar-nos, però, de sobte, ens hem parat a pensar, i si fos a l'inrevés? És a dir; quins motius pot tenir una persona per vindre a Sitges?

Difícilment siguem objectius per a mesurar quin grau de repercussió poden tenir els diferents esdeveniments fóra del nostre poble, fins i tot a nivell internacional, i tampoc podem saber amb certesa si la “marca” Sitges es coneix de forma específica en un poble qualsevol de Regne Unit o si el viatger que va a una agència de viatges a reservar el seu viatge descobreix en un catàleg promocional la localitat buscant un lloc a la costa catalana.


Ara bé, nosaltres creiem que hi ha coses que ajuden al fet que durant tot l'any Sitges sigui visitat i els hotels rebin reserves, alguns d'aquests esdeveniments són organitzats pels ens públics i molts altres per iniciatives privades, però tots generen un nombre de visitants que repercuteix directament en el nombre de visitants a Sitges, esdeveniments com la MItja Marató, el Carnaval, el Festival de Patchwork, el Bears Meeting, la Gay Pride o el Sitges Film Festival.
També pensem que les platges de Sitges, per la seva forma i tipus, són un reclam, ja que hi ha qui prefereix la sorra fina a les pedres o la temperatura de l'aigua del mediterrani o fins i tot el fet de no "enfonsar-se" en el mar només posar un peu a l'aigua i, tot plegat, barrejat amb la facilitat d'accés i proximitat al centre de la ciutat, a diferència d'altres llocs on els nuclis urbans queden allunyats de platges.

Sens dubte, un altre dels motius per a deixar-se caure per Sitges, és la seva oferta gastronòmica. Sitges disposa d'una àmplia varietat de Restaurants, de tots els estils i per a totes les butxaques, amb una tradició gastronòmica que va derivar en la creació fa anys del Club de Tast; sempre hi haurà qui triï Sitges per a venir a menjar o sopar i passar el dia.

Congressos i Convencions: Els hotels de Sitges alberguen durant l'any a molts grups de diferent tipus que vénen a realitzar les seves convencions (grans o petites a Sitges), alguns d'aquests esdeveniments són de diversos dies i sense que els habitants sàpiguen de què es tracta, omplen per complet els hotels durant alguns dies, i, per tant, es veuen afectats serveis de taxi, restaurants i resta de locals que veuen incrementada la seva facturació durant aquests dies.
Plaer; molta gent segurament coneixerà Sitges, i el simple fet de venir a Sitges li resulta suficient motiu i excusa...

Doncs bé, avui deixem d'escriure i us demanem que ho feu vosaltres: Quin és el vostre motiu per a venir a Sitges? Ens l’expliqueu?

Enjoy Sitges

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar