QUINA T’AGRADA MÉS DE SITGES?


Avui al blog, volem preguntar-vos quina zona us agradaria més tant per visitar com per viure de Sitges.

Tot i que Sitges té una extensió relativament petita al seu nucli urbà, si que és un poble “gran” si tenim en compte que Garraf i Les Botigues de Sitges també estan dins el seu terme municipal. Per això, Sitges pot oferir una diversitat de llocs diferents depenent dels gustos i preferències de cadascú, comencem:


- TERRAMAR: Amb les seves cases modernistes (i d’altres més modernes), els seus jardins, carrers plens de vegetació i el seu aire clàssic que rodeja gran part del Passeig Marítim. Un dels llocs més exclusius de Catalunya per viure i un lloc tranquil per passejar, córrer, anar amb bicicleta, etc.


- EL VINYET: A prop de Terramar, el que era un lloc allunyat del centre ha esdevingut una zona propera i de fàcil accés, el barri del Vinyet ha anat creixent amb el pas dels anys i allà podem trobar la seva Església on moltes parelles sitgetanes s’han casat.


- CASC ANTIC: Amb la seva zona comercial, els seus carrers peatonals, els seus museus, l’Església de Sant Bartomeu, l’Ajuntament, la Casa Bacardi, el Cap de la Vila, establiments emblemàtics i tota la vida que la gent sitgetana li dóna, i el lloc per on molts dels esdeveniments populars es celebren, com la Festa Major o el Carnaval.
- AIGUADOLÇ: Barri residencial de recent creació, a peus de la muntanya i envoltant el Port d’Aiguadolç, una zona per passejar i gaudir de la tranquil·litat.
- LEVANTINA:
Molt a prop d’Aiguadolç, construït a la muntanya i amb cases, barri residencial on cal transport per arribar al centre, tot i que cada vegada té millor connexió i serveis.
- QUINT MAR: A tocar de la Levantina, es diferencia de l’anterior perquè potser s’apropa encara més a la muntanya i a la zona interior que aniria cap al Parc del Garraf.
- CASES NOVES: Amb les seves casetes de l’antic barri de pescadors i on se celebren les festes tradicionals de Sant Pere a finals de Juny, un barri per viure, a tocar del centre i amb equipaments de recent creació que fan un barri ideal per viure a Sitges.
- VALLPINEDA:El barri que compartim amb Sant Pere de Ribes, amb clubs de tennis, hípica, piscina, gimnàs, etc... Hi havia la discoteca Pacha (tot i que l’originaria es situava al costat de l’antic camp de futbol de Pins Vens), barri residencial que amb els nous carrers del Barri de la Plana i Santa Barbara quedarà perfectament connectat amb el centre.

- LA BÒBILA: Abans, la sortida de Sitges, ara, com Vallpineda, barri ben comunicat, nexe entre el centre i Vallpineda, a peu de sortida de l'autopista però amb vida, un lloc fantàstic per viure tranquilament a prop de tot.
- CAN PEI O LES CASES DELS SORDS: Fins fa poquet, muntanya i vinyes, ara lloc amb escoles, instituts, pisos, cases, supermercats i amb molt bona connexió, un barri per descobrir encara.
- ROCAMAR: Sortint de Sitges, tot i que ja parlaríem de Sant Pere el sentim com a propi, ja que hi ha el circuit de Terramar, que unia el barri de Terramar amb l’autòdrom.
- EL POBLE SEC: Barri en creixement, amb molts equipaments i llocs per gaudir del comerç, també ideal per viure i on també celebren les festes pròpies, en aquest cas, Sant Joan.

- LES BOTIGUES DE SITGES: Segur que molts us pensàveu que era Castelldefels! Doncs, no és Sitges, un lloc ideal per viure si vols estar a prop de Barcelona i amb una de les millors platges de la costa!

- GARRAF: Al cor del massís del Garraf, un lloc únic, amb vida pròpia i encant, amb les seves casetes a la platja, no el coneixeu? Cal visitar-lo...
Quin us agrada més? I properament, Santa Barbara i la Plana que afegiran més llocs macos per gaudir del nostre poble.
Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar