SES MAJESTATS ARRIBEN A SITGES


Encara queden dies d’il·lusió, de festa, d’alegria i nervis per als més petits (i, ho hem de reconèixer, també per als més grans...).

Malgrat que el Tió ja ens va deixar molts regals. O si el nostre amic tronc no ho va fer, segur que el Pare Noel va esforçar per fer-vos arribar algun regalet si es vau portar bé. Sigui com sigui, sempre queda l’arribada més esperada pels petits de la llar: l’arribada dels 3 Reis Mags d’Orient, Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar.


Aquest any, com és habitual, els reis arriben a Sitges el 05 de Gener, i tothom està esperant de forma impacient la seva arribada.

Primer tindrem un aperitiu amb l’arribada dels patges (carters reials) que uns dies abans podran trobar-se a diferents indrets del municipi (3/1 Ajuntament i 4/1 Centre d’Interpretació de la Malvasia), per recollir les cartes amb els desitjos dels petits i deixant tot preparat pel diumenge nit....

I diumenge, Cavalcada! A les 17:00 hores des de La Fragata, els Reis fan un recorregut pels carrers següents: Passeig de la Ribera, Primer de Maig, Parellades, Cap de la Vila, Sant Francesc, Passeig Vilafranca, Artur Carbonell, Hort Gran, Rafael Llopart, Jesús, Cap de la Vila, Major i plaça de l’Ajuntament.

A la seva arribada a l’Ajuntament, l’Alcaldessa farà entrega de les claus de Sitges als Reis (necessari per què Ses Majestats puguin entrar lliurement a totes les llars de Sitges a deixar regals) i acabaran de llegir les cartes que els nens els hagin fet arribar durant el recorregut de la Cavalcada.

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar