QÜESTIÓ DE FASES... PREPARA EL TEU VIATGE!


Avui volem compartir amb vosaltres una breu, però profitosa llista de consells per tindre a punt la vostra visita Sitges en quant la mobilitat de les fases de des confinament ho facin possible:
SITGES: Serà la destinació, aquest consell ens el saltarem, òbviament, donem per fet que ens visitareu en breu!



PREPARA LES VISITES: Si no voleu que el temps us sembli curt, i després tindre la sensació que podíeu haver fet més coses, abans d’arribar fer una llista, sense restriccions, és preferible que us quedin coses pendents de veure, que no pas no haver-les visitat o fet per no saber ni que existien, s’ha de planificar!

EL MOMENT: Si, ja ho sabem, teniu moltes ganes de poder viatjar, de ser lliures, de desconnectar, d’oblidar els mesos d’esforç tancats a casa, però no s’ha de tindre presa, cada mes és molt bo per vindre a Sitges, queda tot el 2020, el clima és un element molt important, per tant, depenent de quines activitats vulgueu fer caldrà triar, fred o calor, possibilitat de pluja o no, i així per triar la roba...

VEHICLE: Portareu cotxe? No? S’ha de mirar bé com arribar a Sitges i què voleu visitar, el nostre poble és fantàstic per arribar a quasi qualsevol punt a peu, té relativament pocs quilòmetres, però si no, tindre transport públic amb totes les garanties per sentir-vos segurs.

ALLOTJAMENT: Ubicació, ubicació i ubicació. Aquest és el nostre consell. A Sitges tothom estarà preparat, prendrà les mesures de seguretat necessàries, només gaudir del poble, per tant, la resta depèn de la ubicació, depèn del que vulgueu fer!


MENJAR: Molt important, novament, estem convençuts, els nostres restaurants estaran a l’alçada per sentir-vos segurs, per tant, ja podeu començar a pensar en els plats típics de Sitges, busqueu a internet abans de sortir, hi ha sorpreses molt agradables. Hem parlat del Xató moltes vegades en aquest bloc, l’heu tastat? No és època, però marqueu-lo a la llista!

GAUDIR DEL VIATGE: No corris, no tinguis presa, no ho has de fotografiar tot, no ho has de visitar tot, gaudeix de l’escapada, ja tornaràs, Sitges t’esperarà. Si fas moltes coses, no descanses, vas ràpid a tot arreu, etc., segur que al final acabaràs de mal humor. No us atabaleu, trobar temps per a vosaltres és fonamental, fer una paradeta, prendre una cervesa, un gelat o un cafè tranquil·lament..
Com veieu, no hi ha res que no sapigueu, però ja que estem a les portes de l’estiu i de l’entrada a les fases que ens permetran la mobilitat, pensem que un bon consell (o uns quants) sempre són benvinguts.

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar