MÉS QUE UN CAFÉ AL CENTRE DE SITGES

Avui al bloc, aprofitant la tranquil·litat de Setembre, volem parlar d’un d’aquells indrets típics i que més ens agraden de Sitges, un d’aquells llocs que tenen alguna cosa diferent, alguna cosa que no es pot tocar, però que sentim quan algú diu el seu nom, alguna cosa a la que no es presta atenció però que es trobaria a faltar. Un d’aquells punts de trobada que de vegades no cal mencionar quan es queda amb els amics per passar una bona estona...

I doncs? De quin lloc volem parlar avui? Doncs del Café Bar Roy. Un lloc amb molta història, part de la història moderna del centre de Sitges. Propietat de la família Matas, amb el grup Matas Arnalot (www.matasarnalot.com), el Café Bar Roy el podem trobar al Carrer Parellades, just al rovell de l’ou sitgetà, al centre, a una ubicació única i perfecte, a prop de la platja, a la zona comercial, ben a prop de l’estació de tren... com veieu, al cor del poble.


El Roy no s’ha escapat de la pandèmia, i aquest any ha estat tancat uns mesos fins que al Juliol ha tornat a obrir. Aquest establiment forma part de la història de l’hostaleria sitgetana, amb una antiguitat que passa ja dels 60 anys de vida, ha vist com la societat anava canviant i ha sigut testimoni de l’evolució i transformació del centre de Sitges i el seu eix comercial, acabat envoltat d’un munt de botigues i locals a tots els carrers que l’envolten.

La seva terrassa (moltes vegades plena), és un d’aquells punts ideals des del qual poder copsar l’ambient de Sitges, ja sigui a primera hora del matí a l’hora d’esmorzar, una mica més tard prenent un cafè tranquil·lament amb el diari o al migdia fent l’aperitiu, menjant unes tapes o fins i tot gaudint d’algun plat per dinar. O més tard, prenent un cafè o a la tarda alguna copa, o fins i tot sopant, com hem dit, un lloc ideal, sigui quina sigui l’hora del dia.

Tot el que hem explicat, es fa en un ambient relaxat, amb una decoració clàssica que ens porta a altres èpoques.

Vols conèixer una miqueta més del Roy? Pots fer-ho visitant la seva web www.caferoysitges.com

Nosaltres avui, com no pot ser d’una altra manera, te’l recomanem.

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar