EL PASSEIG: RUNNING... I ARA BICI!

Nosaltres estem enamorats de Sitges, enamorats del Passeig i enamorats de l’esport, per això ens encanta conèixer notícies que ens porten totes les coses barrejades a la vegada.

Ens encanta posar-nos la roba esportiva, les sabates i sortir a córrer gaudint del nostre poble, i, amb la sort de poder fer-ho pel Passeig Maritim ara ens trobem que també ho podrem fer (ja es podia, però a partir del 2021 serà diferent) amb la bicicleta.


Aquest mes comencen les obres per deixar enllestit un nou carril bici pel Passeig Maritim. Durant aquest any, hem tingut un provisional que servia per garantir majors distàncies de seguretat entre vianants i esportistes, però finalment el canvi serà definitiu i les obres ja estan en marxa.

No descobrim res si diem que l’esport està de moda, i volem que deixi de ser una moda i es converteixi en un hàbit, salut i esport, esport i vida. Els darrers anys, molta gent ha començat a realitzar activitats esportives com el running o la bicicleta, i no és difícil trobar gent a qualsevol hora del dia.

Tothom troba la seva pròpia motivació i motiu, uns per rebaixar aquells quilets que va guanyar durant el confinament, altres per (quan es pugui) competir en alguna cursa.

El que no té discussió es que Sitges és un lloc meravellós per practicar esport i entrenar qualsevol època de l’any. Abans amb els amics per divertir-se en grup, ara cal mantenir les distàncies i mesures de seguretat que el Covid obliguen, però un lloc a nivell de mar, amb bona temperatura i climatologia i quilòmetres com els que ofereix la localitat són un atractiu i un luxe que s’ha de gaudir.

Encara no ho sabem, haurem d’esperar per veure si finalment la Mitja Marató d’enguany es celebra o queda ajornada. La prova que se celebra a principis de Gener no para de créixer cada edició, però no sabem si haurem d’esperar com va haver de fer-ho la Sitges Rock Trail que és una prova perfecte per aquells amants de la natura i la muntanya; el Parc Natural del Garraf o la zona dels Colls ofereixen pistes, camins, pujades, roques, etc. Recorreguts diferents també per completar amb la bicicleta en arribar al final del Passeig si un vol continuar camí de Vilanova per exemple o pujar fins als caçadors o més enllà...

Us agrada l’esport? Si vens a Sitges, lloga una bici o agafa les esportives, i a suar!

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar