UN ESTIU DIFERENT…

Així podríem definir el que ens ha tocat viure aquest any 2020, i segurament ens tocarà posar el mateix adjectiu a la tardor i a l’hivern, i esperar que el 2021 ens porti bones notícies i la vida torni a la “normalitat”, o almenys, que ens permeti gaudir una miqueta més de certs plaers als quals hem tingut que renunciar durant aquesta pandèmia.

I què hem trobat a faltar?

Començarem pel que hem pogut fer:

Hem pogut gaudir de les meravelloses platges, potser de manera més tranquil.la inclús, amb menys gent durant molts dies de l’estiu, de manera més relaxada, on els controls d’aforament no han tingut que prohibir l’entrada a la gent, per tant, contents... Hem trobat a faltar poder gaudir d’algunes guinguetes que degut a la situació, no han pogut obrir, sobretot del Waipiqui, ja estem desitjant que arribi la Primavera-Estiu 2021 per poder tornar a prendre una copeta davant el Pic Nic.

També hem pogut gaudir de la restauració, parlant del Pic Nic, la pandèmia no ens ha robat el plaer de menjar un arròs davant el Mediterrani.

Tampoc ens ha robat el plaer de passejar pel fantàstic Passeig Maritim, ni fer esport, ni trobar-nos cada matí amb gent fent exercici.

Coses no tan bones, les que hem trobat a faltar:

L’inici de l’estiu, la Gay Pride, ens ha faltat el color de l’inici de l’Estiu, així com cel.lebrar la nit de Sant Joan al Poble Sec o gaudir de la Revetlla de Sant Pere al barri de les Cases Noves.

També hem trobat a faltar l’oci nocturn, aquelles nits fins altes hores gaudint dels locals que més ens agraden...

La Festivitat del Vinyet, passejar i comprar alguna coseta al mercat ambulant mentre xerrem amb coneguts i amics aquell dia d’Agost tan especial.

També, no cal dir-ho, la Festa Major i Santa Tecla i tots els actes que envolten les 2 festivitats, com els concerts de Barraques o el Port, parlant de música, molts ànims a tot el sector que està patint molt com l’hostaleria i comerç aquesta situació.

També, ja a Setembre, la Bears Week, amb tota la gent que ens visitava i passava pel seu Village al Passeig.

Hem trobat a faltar amics d’altres països i regions que ens visitaven cada any i aquest no ho han pogut fer degut a les restriccions en viatge.

I segur que ens deixem activitats “quotidianes” i altres festes i esdeveniments, però volem ser optimistes, no volem posar-nos nostàlgics, toca mirar endavant, i el primer què tenim són bones notícies, la celebració del Festival Internacional de Cinema Fantàstic ve acompanyada de la notícia que es permetrà un 70% d’aforament, per tant, si estaves pensant en visitar Sitges i gaudir d’una de les pel.lícules, ja saps!

I volem ser optimistes, mirem el futur amb optimisme i segur que aviat podrem tornar a gaudir i somriure junts, a Sitges, clar!

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar