El Club Patí Sitges torna als orígens


Quatre anys després d’haver tocat la glòria amb la presència del club a l’OK Lliga –la considerada com la millor lliga del món d’hoquei patins–, el Club Patí Sitges està patint de forma notòria els efectes de la crisi econòmica, cosa que l’ha condemnat a participar a la darrera competició d’hoquei federat, la 2a Catalana. 

Per aquest motiu, malgrat que a priori l’objectiu d’aquesta temporada sigui l’ascens a 1a Catalana, des de la junta directiva “es pretén que, més enllà de la part esportiva, el club redreci el rumb a nivell econòmic i sobretot en l’àmbit social, ja que en els darrers anys el suport de l’afició ha disminuït considerablement i això és un aspecte que com a club estem obligats a corregir-ho”, conclou el president del club, Jaume Monasterio.

De cara a la temporada 2012-2013, l’entitat ha confiat la direcció del primer equip a un tècnic de la casa, en Bruno Fañanas. Exjugador del club i, fins aquesta darrera temporada, preparador de l’equip infantil. El nou entrenador afronta el repte d’intentar aconseguir l’ascens de categoria “amb molta il·lusió i amb ganes que la gent de Sitges torni a fer seu l’hoquei patins”. 

Nou equips i un total de 68 nens conformen la base del club, repartits en categoria juvenil, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí, comarcal i iniciació. A més, per tal d’aproximar l’esport de les quatre rodes al poble, des del club es pretén dur a terme una campanya de promoció per totes les escoles de Sitges. 

En aquesta línia, tant els dirigents com el tècnic del primer equip veuen clau concentrar tots els esforços amb els més petits. “L’objectiu és que, a mig i llarg termini, els nois de la casa entrenin amb nosaltres i que de manera progressiva tinguin presència al primer equip”, afegeix Bruno Fañanas, que amb poc més de 24 anys ja pot presumir de ser el tècnic més novell de la història del club.

Aleix Ramírez i Morlans

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar