L’Sports Bar: punt de trobada entre l’esport i la restauració


Situat a primer línia de mar, l’Sports Bar Sitges és, des del març del 1996, el primer restaurant de temàtica esportiva de l’Estat espanyol. Aquest punt de trobada tant per grans com per petits té el seu origen en un viatge que Xavi Matas -un dels propietaris de l’establiment- va fer als Estats Units, on va descobrir aquesta nova manera d’unir esport i restauració. 

Els objectes que decoren la totalitat del local són donacions de clients i d’amics dels propietaris, destacant per damunt de tot l’aportació dels Barcelona Dragons. “Van deixar una empremta inesborrable. Al matí anaven a entrenar a Montjuïc, però a la tarda tornaven a Sitges i sempre es mostraven molt oberts amb tothom”, explica Arantxa Pera. El ja desaparegut equip de futbol americà va fixar, durant deu anys, la seva residència a l’hotel Subur. Fundat el 1991, el conjunt català va participar a la divisió d'honor europea de la NFL (la Lliga nord-americana de futbol americà), entrenat per Jack Bicknell. El vincle va ser tant profund que, fins i tot, un grup de sitgetans va crear la penya Sitges Sack.

Malgrat que l’eix central de la carta de l’Sports Bar siguin les hamburgueses o les pizzes, des de la direcció del local “es pretén que la gent no ens confongui amb un fast food”. En aquesta línia, en aquests darrers mesos, la carta s’ha redefinit amb la incorporació d'amanides i peix. A més dels canvis en l’oferta gastronòmica, el Grup Matas Arnalot també ha fet una aposta decidia per la tecnologia, amb la incorporació de l’alta definició en tots els monitors de televisió.

La franja horària és l’element que segmenta els diferents públics que visiten el local. Per una banda, els migdies estan reservats a les famílies amb nens, mentre que a la tarda-nit el restaurant és visitat per parelles i grups d’amics disposats a gaudir de qualsevol esdeveniment esportiu. 

De cara al futur, una de les principals novetats de l’establiment serà la posada en marxa d’una zona infantil . “Volem que els nens no siguin un inconvenient perquè els pares gaudeixin del lleure nocturn”, relata Arantxa Pera. 

El tret característic de l’Sports Bar és el seu esperit internacional, ja que hi treballen persones de totes les nacionalitats i això provoca que tant la gent de Sitges com els nombrosos turistes que visiten la vila al llarg de l'any s'hi sentin molt còmodes.

Aleix Ramírez i Morlans

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar