Escapa't a Sitges per 30 euros


La fi del món no ha arribat a Sitges, però sí ha finalitzat el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, esdeveniment que posa el punt i final a la temporada turística. No obstant, l’Hotel Subur continuarà obrint les seves portes amb preus competitius, per tal de fomentar l’ocupació en plena temporada baixa.

Pel mòdic preu de 30 euros per persona i nit, l’hotel ofereix allotjament en habitació doble, un sopar per a dues persones a l’Sports Bar i un esmorzar buffet.


A més, també inclou la possibilitat, sempre segons la disponibilitat, d’allargar la sortida més enllà de l’endemà al matí.

Situat al cor del poble, l’establiment compta amb un gran nombre d’habitacions amb inmillorables vistes al mar. L’hotell està situat al costat del famós carrer del Primer de maig, lloc on es concentra gran part de l’oferta d’oci nocturn a Sitges.

La promoció estarà vigent des del diumenge 14 d’octubre fins el dissabte 10 de novembre. Les reserves es poden formalitzar a través de la pàgina web de l’establiment o trucant al 93 894 00 66.

Enjoy Sitges

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar