AMB GANES D’ESTIU, AMB IL.LUSIÓ PER DIES MILLORS

Va passant el confinament, la Setmana Santa no és el millor exemple per parlar de tornar a gaudir de la muntanya del Garraf, de les platges, la sensació pot ser pitjor depenent del moment o dia, de les notícies, de l’evolució i els números diaris sobre contagis... Però el sol sempre surt, i sortirà! 

Les temperatures van pujant, i segur que des del balconet o la terrassa, molts ja hem gaudit del sol Sitgetà, volem poder tornar a gaudir d’aquesta sensació a les platges, a la muntanya, al carrer!
En circumstàncies normals Abril i Maig són mesos ideals per visitar Sitges, amb moltes activitats que donen la benvinguda a l’estiu, concerts, festivals, proves esportives, una llista llarga d’excuses per gaudir d’uns dies a Sitges, per triar esport o cultura, o festa o compres, el que més ens agradi i sense problemes, de moment no podem fer-ho, però ho farem aviat, segur!


I recordeu! No només Sitges, com a tal, si no la resta del nostre entorn, si es vol gaudir de l’enoturisme del Penedès, de la ciutat a Barcelona o dels esdeveniments i actes que el calendari ens havia d’haver portat però que la prudència i la cura de la salut ens ha fet perdre aquest any 2020 però que voldrem gaudir a 2021, dormir a Sitges i gaudir de les Rambles per Sant Jordi (ho han passat al 23 de Juliol aquest any, però no serà el mateix que un 23 d’Abril), assistir a un Gran Premi de F1 a Barcelona per veure a Ferrari, Red Bull, Mercedes, Renault, etc... o qualsevol partit al Camp Nou o al RCDE Stadium...

Què desitgem? Veure hotels oberts, bars oberts, terrasses amb gent, en definitiva, passar-ho bé i descansar....

Estarem pendent del calendari, de les mesures, del “desconfinament” i el que volem, és enviar molts ànims a tothom.


Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar