SETMANA SANTA A SITGES... SERÀ JA AL 2021!


Aquest any 2020 no podrà ser.... Per tant ens haurem de conformar amb anar pensant en l’any 2021.
Ens hem quedat a les portes del primer període vocacional de 2020, la Setmana Santa, la que per molts era la primera oportunitat per escapar-se uns dies de la rutina, ara, en canvi, toca fer bondat i continuar a casa fins que el brot de contagi passi i les autoritats ens permetin començar a viure amb normalitat i seguretat.

Sitges voldrà rebre amb ganes a visitants que novament triaran la nostra localitat com la millor de les opcions per poder gaudir d’uns dies de relax reservant un allotjament i realitzant activitats d’oci i culturals.



Segur que el bon temps ens acompanyarà i les platges tindran un color especial amb moviment i els serveis preparats i llestos. Els carrers s’ompliran de vida amb gent de diversa procedència.
Pels que vulgueu fer la reserva i preparar amb temps la Setmana Santa “tradicional” recordeu que els actes principals a Sitges solen ser Diumenge de Rams, però sobretot, el que ens agrada i no podrem gaudir, són les Caramelles.

Les Caramelles són cançons populars que canten els dies de Pasqua als carrers diverses organitzacions i grups sitgetans, ofereixen el seu repertori a locals, establiments i cases a Sitges. Et convidem a gaudir-les mirant algun dels vídeos que corren per les xarxes.

Mentrestant, quedeu-vos a casa, i segur que abans de l’estiu, podrem tornar a gaudir de Sitges! La Setmana Santa però, haurà d’esperar al 2021.

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar