UN CAFÉ A SITGES: ANIREM AL ROY


Quan puguem sortir de casa, i puguem tornar a visitar llocs, tant els que vingueu de vacances a Sitges, com els que som d’aquí, segur que voldrem a tornar a sentir aquella sensació especial de poder prendre un cafè tranquil·lament amb la família o amics i sentir-nos “com a casa” a un lloc familiar compartint un agradable moment amb una tassa de cafè o té.

Doncs bé, hi ha un lloc al centre de Sitges, a pocs metres del Cap de la Vila (centre neuràlgic de Sitges) al Carrer Parellades, just al cor de la zona comercial i d’oci, amb una terrassa per seure i gaudir tranquil·lament de l’ambient sitgetà, doncs bé, aquest lloc serà el Cafè Bar Roy.

Amb més de 60 anys d’història, un lloc “a prop de tot arreu”, a pocs metres de la platja de la fragata, un lloc que conserva decoració i estil tradicional i familiar, precisament el que cadascú té “a casa seva” quan està acostumat a estar amb els amics o familiars...
A més, també es pot esmorzar, prendre l’aperitiu mentre es gaudeix d’un vermut del priorat, menjar algun dels seus meus diaris o gaudir per la tarda d’una copa, refresc o cervesa...
En definitiva, el Roy és un lloc d’obligada visita per deixar enrere aquests dies complicats que ens està tocant viure, mentrestant, quedeu-vos a casa, tot anirà bé!

Enjoy Sitges!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More

 
Share
ShareSidebar